امور ديسپاچينگ و فوريت هاي برق
شرح وظايف امور ديسپاچينگ و فوريت برق

تعريف : مركز كنترل ، ولتاژ و بار شبكه و نظارت بر خاموشيهاي با برنامه و بي برنامه
ماموريت : با توجه به گسترده شدن مصرف برق و وابستگي شديد صنعت به اين نوع انرژي و يكپارچگي شبكه هاي انتقال و توزيع برق نيازمند آن است كه دائماً از طريق مراكزي مديريت شود به نحوي كه هم حوادث و اتفاقات تحت كنترل و نظارت باشد . هم مديريت انرژي انجام گردد كه اين كار توسط مركزي به نام ديسپاچينگ انجام مي پذيرد .
چشم انداز ديسپاچينگ :
مسئوليت برنامه ريزي ، هدايت و كنترل شبكه سراسري توليد و انتقال صنعت برق را به منظور هماهنگ نمودن توليد با ميزان مصرف با در نظر گرفتن امكانات و ظرفيت هاي انتقال به عهده يك مركز كنترل ملي و شش مركز كنترل منطقه اي مي باشد .
اين مراكز جهت كنترل بهينه مراكز كوچكتر تقسيم گرديده اند كه با برخورداري از تكنولوژي هاي پيشرفته و تجهيزات كنترل راه دور ، مديريت شبكه ها ي توزيع را عهده دار مي باشند كه در استان كرمانشاه اين مركز به عنوان مركز ديسپاچينگ توزيع استان كرمانشاه نام گرفته است كه محدوده عملكرد آن كنترل كليه خطوط 20kv و شبكه فشار ضعيف 400v مي باشد .
شرح وظايف :
1. پايش ، نظارت ، كنترل حفظ پايداري و بهره برداري بهينه از شبكه هاي 20kv و 400v
2. برنامه ريزي قطعي هاي درخواستي جهت تعمير ، سرويس ، نگهداري و توسعه شبكه
3. هماهنگي و نظارت بر تعمير ، سرويس ، نگهداري و توسعه سيستم هاي مخابراتي ( بيسيم ، plc ، مركز 121 )

ماموريت اصلي مديريت بحران

بحران يكي از عوامل تنش زا و استرس زا در مراحل به خصوص اوليه اين حادثه اجتناب ناپذير مي باشد . چگونگي كنترل اوضاع در شرايط بحران و مواجهه با آن يكي از موضوعاتي است كه مي بايست در شرايط عادي بيش از پيش به آن پرداخته شود . بهره گيري و استفاده از اطلاعات به منظور افزايش توانمندي و ظرفيت مديران و كارگزاران بحران در درك پيچيدگي و حساسيت هاي موقعيت بحراني و اتخاذ تصميم هاي نافذ و اثر بخش ، يك ضرورت و اصل انكار ناپذير است . هدف اصلي در مديريت بحران ، مهار خسارت ها و حفظ و تامين منافع و پاسداري از آنهاست كه تحقق آن مستلزم برخورداري از اطلاعات كافي در تمام سطوح خواهد بود .
تاریخ به روز رسانی: 1398/05/22
تعداد بازدید: 7098
Powered by DorsaPortal